Toont alle 7 resultaten

Co2 patronen voor luchtbuks

Co2 patronen voor je luchtbuks of luchtdrukpistool nodig? Speciaal voor jou bieden we je hoogwaardige Co2 patronen die veilig zijn in het gebruik. We hebben gekozen voor het merk Umarex. Ze maken ze gewoon in de EU waardoor de kwaliteit meer dan goed is. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt voor je Airsoft replica.

Hierdoor geven deze Co2 patronen een goede druk, kunnen ze tegen een stootje en zijn ze daarnaast veilig in het gebruik. Naast gewone 12gr patronen bieden we je ook de grote 88 gr uitvoeringen en de onderhoudspatronen.

LET OP: Deze patronen bevatten GEEN lachgas! Enkel voor gebruik in luchtbuks of luchtdrukpistool.

Uitverkocht

Co2 patronen luchtbuks

Co2 Patronen 12gr 10 stuks

6.95
Uitverkocht

Co2 patronen luchtbuks

Co2 Patronen 12gr 25 stuks

15.95
SALE
Uitverkocht

Co2 patronen luchtbuks

Co2 Patronen 12gr 50 stuks

24.99
Uitverkocht

Co2 patronen luchtbuks

Co2 Patronen 12gr 500 stuks

240.00
Uitverkocht

Co2 patronen luchtbuks

UMAREX CO2 ADAPTER 88-12 GR

59.95

Co2 patronen luchtbuks

Umarex CO2 Patroon 88GR

9.95

Co2 patronen luchtbuks

Walther Co2 Onderhoudspatroon

14.95

Co2 patronen voor luchtbuks gebruiken

Co2 patronen voor luchtbuks werken het beste bij kamertemperatuur. Als je in de winter buiten schiet, dan neemt de druk af. Daarnaast wordt het patroon door het schieten zelf ook koud. Laat hem dus na enkele schoten weer even op temperatuur komen voor een gelijkmatige drukafgifte. Patronen vooraf verwarmen om meer druk te genereren is levensgevaarlijk. Bewaar Co2 vullingen op kamertemperatuur buiten bereik van zonlicht.

Onderhoudspatronen

Om je luchtbuks in topconditie te houden is het slim om na een aantal gewone Co2 patronen een onderhoudspatroon te gebruiken. Deze bevat naast Co2 ook een smeermiddel met een reinigende werking. Raadpleeg de fabrikant of gebruiksaanwijzing van jouw luchtdrukwapen.

Co2 patronen Grootverpakkingen

Wil je grotere aantallen bestellen voor jouw vereniging of bedrijf? Bel dan met ons voor een hele scherpe prijs vanaf 500 stuks of meer.